Gość Napisano Luty 8, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Luty 8, 2004 Są jakieś paczuszki RPM dla FC1 z IM? Interesuje mnie gadu-gadu i jakiś klient jabbera(najlepiej PSI). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grucha Napisano Luty 8, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Luty 8, 2004 Są jakieś paczuszki RPM dla FC1 z IM? Interesuje mnie gadu-gadu i jakiś klient jabbera(najlepiej PSI). Gaim nie obsługuje obu tych co wymieniłeś przypadkiem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 8, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Luty 8, 2004 Szczerze mówiąc, to nie za bardzo pasuje mi ten klient Ktoś zdradzi mi jak się robi paczki dla Fedory? Może podołam zadaniu i dorobię Kadu, GNU Gadu oraz PSI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grucha Napisano Luty 8, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Luty 8, 2004 Szczerze mówiąc, to nie za bardzo pasuje mi ten klient Ktoś zdradzi mi jak się robi paczki dla Fedory? Może podołam zadaniu i dorobię Kadu, GNU Gadu oraz PSI Kadu już mam gotową paczkę RPM dla fedory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 9, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Luty 9, 2004 A skąd mógłbym ją ściągnąć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grucha Napisano Luty 9, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Luty 9, 2004 Stąd na przykład: http://www.kadu.net/download/binary/redhat...at/fedoracore1/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hagakure Napisano Luty 9, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Luty 9, 2004 PSI też jest w paczce, np tutaj: http://beta.jabberpl.org/komunikatory/psi/...86.rpm/download Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 22, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Luty 22, 2004 Ale GNU Gadu nie ma. Albo znalesc nie moge. Te z PLD raczej nie pasują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi