wertiks Napisano Styczeń 24, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 24, 2007 mam problemik z połaczeniem sie z internetem przez neostradę , znalazłem programik na forum : programik do instalacji neo zainstalował się poprawnie. Wchodze do konsoli loguje sie jako root wpisuje: pppd call neo, a konsola mi wywala blad: "bash: pppd command not found" ,ktospodpowiedział jednemu z forumowiczów , że trzeba zainstalować pakiet PPP (yum install ppp) ,który nie został zainstalowany podzczas instalacji . Ja instalowałem fedore z płyty dvd i nie mogę ( nie umiem znalezć tego pakietu na dvd ) . Po zatym jestem zielony z (_linuxa_ → Linuksa) ORT . Za wszelkie wskazówki serdeczne dzieki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Styczeń 24, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 24, 2007 Wchodze do konsoli loguje sie jako root...A logujesz sie jako root z kreska (su-) czy bez kreski (su)? Ustalmy najpierw to, zanim zaczniesz doinstalowywac pakiety Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi