RadekK Napisano Wrzesień 4, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 4, 2004 Witam. Cicałem dodać pozycję do menu Gnome, więc - zgodnie z helpem Gnoma - kliknąłem PPM w menu, a tam pozycja Dodaj nowy element do menu jest szara, nieaktywna. Sprawdzałem to także z poziomu roota - to samo. Proszę o pomoc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Wrzesień 4, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 4, 2004 http://fedorafaq.org/#editmenus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadekK Napisano Wrzesień 4, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 4, 2004 Dzięki. Mam nadzieję że sobie jakoś poradzę btw. AFAIR kiedyś chyba był jakiś program do edycji panelu.. chyba że to tylko zasługa Mandrake'a którego wówczas używałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Wrzesień 4, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 4, 2004 AFAIR kiedyś chyba był jakiś program do edycji panelu.. chyba że to tylko zasługa Mandrake'a którego wówczas używałem... Pod Gnome czy KDE? Bo w KDE da się normalnie edytować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi