MC' Napisano Styczeń 26, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 26, 2007 Witam, Pytanie jest proste: Czy i jak udało się komuś skonfigurować Korn'a dla gmaila? U mnie działa dla wielu różnych kont ale dla gmaila się buntuje (tj albo nie ma takiego loginu albo złe hasło a to ze serwera nie może znaleźć) Z góry dzięĸi za odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
webon Napisano Kwiecień 15, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 15, 2007 Witam, Pytanie jest proste: Czy i jak udało się komuś skonfigurować Korn'a dla gmaila? U mnie działa dla wielu różnych kont ale dla gmaila się buntuje (tj albo nie ma takiego loginu albo złe hasło a to ze serwera nie może znaleźć) Z góry dzięĸi za odpowiedzi U mnie dzialał zawsze moze wybrales jakies zle ustawienia najlepiej skopiowac je z kmail ona sam dobiera najlepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patpi Napisano Kwiecień 15, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 15, 2007 dwie opcje 1) kopiujesz ustawienia z Kmaila 2) http://kde-apps.org/content/show.php/KGmai...r?content=55375 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MC' Napisano Kwiecień 16, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 16, 2007 HAHA no ladny reflex ;P @ date A skoro przypomniales tego posta to: KOnta->Edytuj->Serwer 1.Protokól: pop3 2.Serwer pop.gmail.com 3. port: 995 4:szyfrowanie np ssl 5.<tu podajecie swoje dane identyfikujace> 6. Autoryzacja: Plain Dawno sobie z tym poradzilem ale skoro jeszcze sie moze komus przydac to trzeba sie podzielic Sorki ze wczesniej tego nie zrobilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi