piotrek_west Napisano Styczeń 26, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 26, 2007 Wiytam , mam problem z odtwarzaniem płyt DVD-Video, zainstalowałem wszystkie potrzebne wtyczki ale żaden player nie może odtworzyć dvd. W xine jak patrze na raport błędu, wszystkie wtyczki znalazł, ale nie znalazł MRL (chyba jest to ścieżka dvd). Skończyły mi się już wszystkie pomysły. Podpowiedzcie co zrobić. Pozdrawiam EDIT- wpadłem na ostatni pomysł i przejrzałem wszystkie pliki w /dev/ i wpisałem wszędzi ścieżki /dev/dvd-hdc i działa. Sorry za zamieszanie, ale może komuś pomoże ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiewball Napisano Luty 18, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 18, 2007 Mam ten sam problem, tyle że ja nie mogę odczytać tylko kilku płyt więc nie rozumiem dlaczego miałby to być problem z montowaniem. Aha, jest jeszcze jedna zależność. K3b nie chce mi przegrać tych płyt, których nie mogę odtworzyć. Wyświetla komunikat o braku danych na dysku. Jak się czegoś dowiesz to daj znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi