DAREK WL. Napisano Styczeń 30, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 30, 2007 Wiem jak ustawic strone startowa w konquerorze , ale nie wiem jak podczas przegladania różnych stron wrócic do strony startowej :?: W firefoxie czy operze jest ikonka 'dom' ale w konquerorze klikniecie na ikonke podobna do domu powoduje wyswietlenie zawartosci katalogu domowego sa nie strony startowej. Prosze o jakas poradfe w tej sprawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Styczeń 30, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 30, 2007 W firefoxie czy operze jest ikonka 'dom' ale w konquerorze ...... to zalezy Ustaw sobie Konqueror -> Ustawienia -> Konfiguracja:Konqueror -> Zachowanie -> Katalog domowy (domyslnie jest tam ~ mozesz ja zmienic na dowolna lokalizacje - zarowno lokalna jak i www...) Pasuje takie rozwiazanie? Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAREK WL. Napisano Styczeń 30, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 30, 2007 Dzieki EXBROS Pomogło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi