sratanik2 Napisano Luty 1, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 1, 2007 Tak jestem wielkim noobem co do (_linuxa_ → Linuksa) ORT (fedora core 5) I mam prosbe do użytkowników forum.Czy mógłby mi ktoś dokładnie opisać jak skonfigurować karte sieciowa wl-8303 żeby działa na linuksie.I prosiłbym do podawania działających linków ze sterownikami:) Z góry dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekjs Napisano Luty 1, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 1, 2007 Witam na forum. Utarło się tutaj tak, że nawet najbardziej doświadczeni SZUKAJĄ Czy to na googlach, czy forumową wyszukiwarką. Mi rzuciło się w oczy to: http://forum.fedora.pl/index.php?showtopic...&hl=wl-8303 Z prostej przyczyny - większość problemów została już opisana i rozwiązana. Nawet z Twojego punktu widzenia będzie to zdecydowanie szybciej, niż czekać na odpowiedź. Chyba nawet jest na to odpowiedni punkt regulaminu Jeśli sobie z czymś nie dasz rady, dopisz się do tamtego posta - będzie większy porządek i kolejnym łatwiej będzie coś znaleźć. Polecam też faq.fedora.pl - rozwiązania podstawowych problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pit664 Napisano Luty 1, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 1, 2007 Witaj! U góry jest na czerwono przycisk "szukaj", jak się wpisze Twoja kartę to poprowadzi np. do TEGO tematu, przeczytaj do końca i powinno pomóc. Powodzenia! dodane: coś mało szybki dzisiaj jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi