trocha Napisano Luty 1, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 1, 2007 Podczas instalacji gry xmoto pojawił mi się komunikat o braku czterech plików. Trzy z nich udało mi się zainstalować, ale z jednym mam ciągle problem, jest to libcurl.so.4. Gdzie mogę go znaleźć?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekjs Napisano Luty 1, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 1, 2007 Instaluj wszystko yumem. Będzie łatwiej i mniej boleśnie. Polecam "man yum" Tam znajdziesz polecenie, które wypisze Ci jaki pakiet zawiera dany plik. Chyba provides, ale nie jestem pewien. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pit664 Napisano Luty 1, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 1, 2007 Problem w tym, że w paczka curl w dystrybucji FC6 zawiera starsza wersję: libcurl.so.3. Wersja libcurl.so.4 jest dostępna dopiero w wersji rozwijanej f7 (repo development). Możesz spróbować albo instalacji paczki z development, albo wyszukać w google paczki dla fc6 (przygotowanej poza dystrybucją) zawierającej nowsza bibliotekę (są takie). Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniello Napisano Luty 1, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 1, 2007 Od nowa wszystko yumem. Zapewne ściągnąłeś paczkę dla FC7, która jest właśnie rozwijana. Ale widzę, że ta gra xmoto jest w extras więc yum install xmoto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trocha Napisano Luty 1, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 1, 2007 Ok, dzięki zainstalowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi