Baki Napisano Luty 18, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 18, 2007 W KOŃCU SUKCES!!! Nareszcie po kilku (nawet kilkunastu...) nieudanych próbach udało mi się zainstalować i skonfigurować nieszczęsną WL-8305... Teraz mogę z całkowitą pewnością stwierdzić, że zostaję przy (_linuxie_ → Linuksie) ORT, ale jeszcze duzo przede mną... Dziękuję wszystkim za odpowiedzi na moje posty!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smelbo Napisano Marzec 14, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 14, 2007 A może ktoś poprostu napisać po kolei jak zainstalować tą kartę (8305) na FC6? Taki mały install - żeby wszystko było jasne od początku do końca co ma zrobić użytkownik który pierwszy raz się styka z linuxem (dopiero co go zainstalował) i ma kartę Planeta 8305 lecz instalka jej nie wykryła. Co trzeba teraz robić krok po kroku. Z góry wielkie dzięki - sadze że przyda się to ogromniej liczbie użytkowników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi