marchewczak Napisano Wrzesień 5, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 5, 2004 Chciałem tylko zwrócić uwagę, że po przeinstalowaniu jądra z 2.6.5 (dystrybucja z Linux+Extra) na jądro 2.6.6-10 możecie pożegnać się z Neostradą. Sterownik 1.9.9 od SagemF@ast800 instaluje się nieprawidłowo i wyskakuje error podczas ładowania modułów tj. w momencie wydania polecenia eagleconfig -na samym końcu. Na nic się zdało kilkakrotne instalowanie i odinstalowywanie. Wcześniej jako guest napisałem jak zainstalować Neostraadę128 (modem Sagem) na jądrze 2.6.5. Właśnie dosłownie przed godziną powróciłem więc do tego jądra, bo jestem zadowolony z niego: działają mi na nim m.in.Neostrada128, GeForce (zainstalowałem aktualne sterownikii ze strony www.nvidia.com), skaner Plustek OpicProU24, kamera internetowa, myszka optyczna USB -Microsoftu )). Bez problemów zainstalował sie też klient Gadu-Gadu czyli Kadu. Uciekam -muszę jeszcze zainstalować kartę TV. Pozdro )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Wrzesień 5, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 5, 2004 Może spróbuj na najnowszym jądrze 2.6.8. Ktoś na nim już wgrał Sagem'a -> http://www.fedora.pl/site/index.php?option...id=46&Itemid=34 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fraDiavolo Napisano Wrzesień 6, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 6, 2004 Mnie na 2.6.7-i-coś-tam-dalej też nie chodziła Neo+. Więc też w końcu po paru godzinach walenia głową w mur wywaliłem nowe jajko w najdalszy kosmos. A co do jądra 2.6.8.1 http://www.fedora.pl/site/forum/index.php?...51&hl=neostrada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi