sratanik2 Napisano Luty 2, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 2, 2007 Witam mam pytanie czy mozna jakos odpalic gre Silkroad na fedorze 5? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muniek1 Napisano Luty 25, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 25, 2007 Nie wiem, ale wydaje mi się, że tak. Przed instalację gry ściągnij sobie wine. Wchodzisz do konsoli -> su - -> podajesz pass roota ->yum install wine [Enter] Po udanej instalacji uruchom sobie instalkę gry (podejrzewam, że będzie to coś w stylu Silkroad.exe. Oczywiście na płycie z grą ) dalej postępujesz tak jak na windowsie. Jeżeli nie będziesz widział czcionki lub jakieś znaczki poszukaj na forum o czcionkach w wine , jest o tym (_na prawdę_ → naprawdę) ORT dużo Trochę chęci i samozaparcia i sobie poradzisz. Z tego co widzę po screenach z gry jest raczej wymagająca, więc nie wiadomo czy wszystko Ci ładnie odpali. W razie problemów poszukaj na google lub pytaj tu. Dobrym dodatkiem do wine jest wine tools, możesz je zainstalować podobnie jak wine Powodzenia, pozdrawiam muniek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi