Coppertop Napisano Luty 5, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 5, 2007 wget (tekstowy), gwget(gnomowa nakladka graficzna na wgeta), d4x Albo po prostu sciagaj torrentem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SniFF Napisano Luty 6, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 6, 2007 torrent u mnie nigdy nie leci max predkościa a http zawsze ma te 70 - 80 kb/s dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosi#1 Napisano Luty 6, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 6, 2007 to troche lipaaa... będziesz to sciągał ok 2 tyg... :/ albo znajdz dobry serwer. ja przez gweta robiłem tak, że dodawałem kilkanaści mirrorów ok. 5-7 i transfer z 80 kb.s zwiększył mi się do 350 :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SniFF Napisano Luty 7, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 7, 2007 2 tygodni? dziwne są te Twoje obliczenia:) bo wystarczyło jedyne 11 godzin i mam całe dvd fedory na hdd:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi