zmarekz Napisano Luty 5, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 5, 2007 Witam Chce zainstalowac obok Fedory 6 Windowsa 98 (na oddzielnej partycji). Fedore mam juz od jakiegos czasu a o Windowsie pomyslalem teraz. Czy zna ktos sposob na odzyskanie potem Gruba po instalacji windowsa.? PS Windowsa potrzebuje a Fedore chce miec - top info dla osob ktore zaraz podniosa krzyk, ze po co i na co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ecik__ Napisano Luty 5, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 5, 2007 Ile razy można zakładać ten sam temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zmarekz Napisano Luty 5, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 5, 2007 Podaj link bo nie znalazem nic na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pit664 Napisano Luty 5, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 5, 2007 Uff, tylko się nie obrażaj! jak klikniesz u góry po prawej czerwony link "szukaj", wpiszesz tam "grub" to pierwszy wynik na liście poprowadzi Cię do podpiętego tematu "Reinstalacja Grub-a". Mam nadzieję, że to wystarczy... Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zmarekz Napisano Luty 5, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 5, 2007 Uff dzieki. Jak teraz juz wiem zle szukalem. Coz przypadlosc nowych mam nadzieje ze sie nie gniewasz. A i jak widze polskie czcinki musze sobie jakos wlaczyc. Pozdrawiam i dziekuje za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pit664 Napisano Luty 5, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 5, 2007 Nie ma sprawy - każdy kiedyś zaczynał... Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi