Darknek Napisano Luty 8, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 8, 2007 W KDE da sie zrobic zeby tapetki sie ladnie co jakis czas zmienaily same - taki pokaz slajdow. A jak to zrobic w GNOME, moze jest do tego jakis program potrzebny - jaki :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suryx Napisano Luty 13, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 13, 2007 http://ftp.linux.org.uk/mirrors/ftp.gnome....rg/backgrounds/ <- sa wiele tapety czy umiesz umiescic tapety ? Na pulpit -> prawa mysza->Opcje pulpit lub ekranu chyba konfiguracja pulpitu -> dalej ustaw go tlo .. . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darknek Napisano Luty 20, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 20, 2007 tak, ale ja sie pytam jak zrobic zeby same sie zmienialy z podanego katalogu. w Gnome nigdzie tego nie znalazlem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosi#1 Napisano Luty 20, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 20, 2007 su - yum install wallpapoz Dodajesz tapety i ustawiasz co ile mają się one zmieniać :-) w ustawieniach domyślnych jest, że co 5 min. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suryx Napisano Luty 21, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 21, 2007 Sprawdz to /root/.gnome lub /home/twojlogin/.gnome/ chyba sa tam :] ale sa ukryte ...... ja uzywam KDE :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darknek Napisano Luty 21, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 21, 2007 no ja uzywam Gnome bo KDE jakies takie za slodkie jest jak na moj gust, ale dzieki za odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi