Stiffler Napisano Luty 13, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 13, 2007 Poszukuje tak owego programu jak jest w temacie. Ktoś posiada taki albo zna jego nazwe ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jm# Napisano Luty 13, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 13, 2007 z konsoli : df -h wiem ze mało "graficzny" ale chyba wyświetla wszystkie potrzebne informacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stiffler Napisano Luty 13, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 13, 2007 Jezuu czemu mnie tak bóg pokarał? No ale zapytam jeszcze raz. Zna ktoś jakis graficzny program dp sprawdzania wolnego miejsca na partycjach? (Graficzny = Nie konsolowy) Wyraziłem się jasno? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jm# Napisano Luty 13, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 13, 2007 google mówi że są i graficzne narzędzia: - KDiskFree - gtkdiskfree - xdiskusage Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppertop Napisano Luty 13, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 13, 2007 Monitor systemu w Gnome?... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zybex_pl Napisano Luty 13, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 13, 2007 gDesklety ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamb8 Napisano Luty 16, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 16, 2007 Jezuu czemu mnie tak bóg pokaral? No ale zapytam jeszcze raz. Zna ktos jakis graficzny program dp sprawdzania wolnego miejsca na partycjach? (Graficzny = Nie konsolowy) Wyrazilem sie jasno? uzywam - KDiskFree jest good Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XVito Napisano Luty 17, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 17, 2007 O, jaki zadziorny "pokarany Kogucik". Zainteresuj się Conky. Po odpowiednim skonfigurowaniu pokazuje "graficznie" poziome "belki" > partycji. Jest pardzo poręczny i przede wszystkim niewiele do egzystencji mu potrzeba - minimalnie wykorzystuje zasoby. Jeżeli doraźnie chcesz korzystać z takiej możliwości spróbuj gparted. Chyba że w ogóle tylko graficzne-śliczne-piękne Cie interesują - Windows firmy Mały&Miękki - tam wszystko bedziesz miał graficzne... [qrde - jak chce wklepać (czyt bez kropek) "w.i.n.s.h.i.t" to go w poście elegancko przerabia na "windows" - A GDZIE WOLNOść SłOWA???] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stiffler Napisano Luty 17, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 17, 2007 Conky ogólnie ok. Tylko mam taki mały problem. Odpalam conky pojawia się na pulpicie tylko że jak spróbuje coś zrobić (np. przesunąć ikone, odpalić program z ikonki) to conky znika i po ptokach ;/ Uzywam Gnome Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stiffler Napisano Luty 17, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 17, 2007 Jednak zostaje przy monitorze systemu z gnome. Najwygodniejsze imho ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi