Skocz do zawartości

Problem Z Instalacją Fedorki 6

Piaskun

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam mały problem z instalacją fedory 6. Wszystko sprawnie przebiega do pewnego momentu. Czasem już podczas sprawdzania zależności pakietów, czasem podczas formatowania partycji, czasem podczas właściwej instalacji fedorki po prostu komp sie zawiesza i nie reaguje. Nie zawsze w tym samym miejscu. Jakieś możliwe rozwiązania istnieją?

Pozdrawiam i dzięki z góry za wszelaką pomoc

podaj trochę więcej informacji... to, że się wiesza nie daje nam dużo, jeżeli mamy rozwiącać problem... podaj jaki masz sprzęt... etc.

sprzęt może nie pierwsza klasa lecz problem ten sam od FC4 do 6 ;), mimo tego jakoś 4 i 5 udało sie zainstalowac z mniejszymi czy większymi kłopotami ale udało, a tej wersji po prostu nie ma mocnych

płyta soltek sl-75KAV-X

AMD Duron 800

dysk 80 G

1G Ramu

i GF 2 MX

Sumy poszły dobrze tzn płytka jest dobra gdyż na innym kompie u kolegi poszło wszystko sprawnie i bez problemów. A o co chodzi z mediacheck? Jeśli to sprawdzenie płytki na początku instalacji to przechodzi też bez błędów. Dotąd fedorki używałem jako ratunek kiedy winda siadała, ale teraz jakoś chciałbym sie całkiem przesiąść więc w tym temacie jestem zielony.