MC' Napisano Luty 21, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 21, 2007 Witam, po ostatnim update wsadziło coś co się nazywa jexec do procesów uruchamianych wraz ze startem. Trochę mi to zamieszania wprowadziło bo nie mogłem uruchomić postgres'a prez to badziewie. Dopiero po długich poszukiwaniach doszedłem że to przez to. Co to takiego jest bo w goglach na fedora jexec nie znalazłem wiążącej odpowiedzi Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karakon Napisano Czerwiec 22, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 22, 2009 Podczas instalacji java z instalatora w (formie rpm, nie tego tylko binarnego) dodawany jest skrypt w init.d jexec który odpowiada za uruchamianie programów napisanych w jezyku java dostarczanych w plikach z rozszeżeniem .jar http://java.sun.com/javase/6/webnotes/inst...tall-linux.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borzole Napisano Czerwiec 22, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 22, 2009 ooo nie wiedziałem, to ja tylko obrazkowo sprecyzuję co tam napisano chmod +x plik.jar ./plik.jar i już działa, bez wpisywania: java -jar plik.jar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MC' Napisano Czerwiec 22, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 22, 2009 Haha to się kurde doczekałem wreszcie odpowiedzi lepiej późno niż wcale Dzięki Karakon tym bardziej że to Twój pierwszy post Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borzole Napisano Czerwiec 22, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 22, 2009 2007 heh, tego się naprawdę nie widzi, wreszcie sam się na to złapałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MC' Napisano Czerwiec 23, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 23, 2009 Ja to zobaczyłem tylko dlatego że nie pamiętałem bym takie pytanie zadawał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi