Jesiu Napisano Luty 21, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 21, 2007 Chciałbym się dowiedziec czy gry z seri MU (Hell Entry,Imperial,Ownet) zadziałają na (_linuxie_ → Linuksie) ORT Są to gry internetowe tyle że trzeb aje wgrać Niecierpliwie czekam na odpowiedź i jeśli ktoś coś wie na ten temat prosze o ewentualne wytyczne na instalacje ... Z góry dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adios Napisano Luty 22, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 22, 2007 http://ubuntugames.ovh.org/index.php?title=Mu_Online Najpierw jednak zainstaluj Wine: http://poradnik.fedorapl.org/#wine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jesiu Napisano Luty 22, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 22, 2007 i takie coś mi wyskakuje su - yum install wine żeby instalować do wina a ja nie wiem bo to mi nie wchodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Luty 22, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 22, 2007 Zaloguj sie w konsoli jako root su - [Enter], haslo, [Enter] i wpisz yum install wine [Enter] Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jesiu Napisano Luty 22, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 22, 2007 Z przykrością stwierdzam że niestety nic to nie daje Nie mam pojęcia dlaczego to nie działa :lammer: prosze o więcej pomocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Luty 22, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 22, 2007 Ale co nie dziala? Logowanie na roota - nie dziala :?: yum nie dziala :?: ... co sie pokazuje? ... w czym problem? Daj sobie pomoc i opisuj dokladniej problem bo nie dziala to troche za malo. Ciezko dzis o dobrych jasnowidzow... Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jesiu Napisano Luty 22, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 22, 2007 to instalowanie winy po yum install wine pokazuje się takie cos [root@localhost ~]# yum install wine Loading "installonlyn" plugin Existing lock /var/run/yum.pid: another copy is running. Aborting. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Luty 22, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 22, 2007 W innym Twoim watku powiedzialem Ci co zrobic http://forum.fedora.pl/index.php?s=&sh...ost&p=83832 Jesli masz problemy to pisz dalej tam - ten watek dotyczyl gier a nie yuma... Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jesiu Napisano Luty 22, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 22, 2007 dobrze przejde tam bo w sumie uzyskalem odpowiedz na pytanie DZIeki ZA POMOC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi