MC' Napisano Luty 22, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 22, 2007 Witam, Po zabawie w beryl-menager z normalnie 4 pulpitów na pasku dolnym zrobiło mi się 12 8) Gdzie można to zmienić i doprowadzić do normalnego stanu tj 4? Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotreek23 Napisano Luty 22, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 22, 2007 Błąd Beryla na Kubutnu miałem dokładnie to samo wybranie Kwin jako menedżera okiem a potem powrót do Beryl pomaga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MC' Napisano Luty 23, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 23, 2007 Błąd Beryla na Kubutnu miałem dokładnie to samo wybranie Kwin jako menedżera okiem a potem powrót do Beryl pomaga. U mnie to wygląda tak,że jak wybiorę kwin z beryla to mi te 12 pulpitów się zwęża na szerokość 4 ale jest ich nadal 12 tylko są wąziutkie takie prawie paseczki. Jak wracam do beryla to znowu się rozwijają na 12 ale już normalnej szerokości i zajmują strasznie dużo miejsca na pasku dolnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi