mcaron Napisano Wrzesień 9, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 9, 2004 Przez pomyłke odinstalowalem ADD/REMOVE PROGRAM. Czy mozecie mi powiedziec jak go przywrocic? Poza tym podczas proby odinstalowywania pakietow pokazywalo mi, ze sie nie da odinstalowac pozniewaz nie ma ow pakietu w systemie pomimo tego, ze w ADD/REMOVE PROGRAM byl zaznaczony jako zainstalowany. Da sie cos z tym zrobic? dzieki Pozdrawiam _______________________________________________________ ok. juz wiem: wystarczylo wpisac: yum install system-config-packages poczekac i dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Wrzesień 9, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 9, 2004 U mnie ten piekielny program nie działa (można tylko przeglądać listę paczek). Polecam instalować wszystkie paczki z linii komend. Wydaje mi się małoprawdopodobne, że usunąłeś ten pakiet... Spróbuj odpalić ten program za pomocą polecenia system-config-packages. Jeśli nie pójdzie, to wgraj (_rpm'a_ → RPM-a) ORT o tej samej nazwie+numerki z którejś z płyt instalacyjnych FC lub pobierz go ze strony Fedory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi