george_vader Napisano Luty 26, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 26, 2007 wiem wiem tak mam zrobione. beryl uruchamia sie przy starcie systemu ale problem w tym ze zawsze bez wybranego motywu. tak jak napisalem wyzej - dopiero gdy wybiore ten ktory mi pasuje, zamkne i otworze z konsoli jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hadron Napisano Luty 26, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 26, 2007 Pokaz zawartość ls /home/USER/.beryl oraz pliku libberylsettings.ini oraz sprawdz czy masz prawa do zapisu w katalogu i plikach ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
george_vader Napisano Luty 26, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 26, 2007 ls /home/USER/.beryl libberylsettings.ini settings libberylsettings.ini [general] backend=ini mam pelne prawa do katalogu i plików. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chester Napisano Marzec 5, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 5, 2007 Witam Przepraszam, że się tu podpinam ale nie chce zakładać nowego wątku! Ja mam dość "głupi" problem z berylem Jak mi się uruchamia beryl, nagle zamiast dwóch pulpitów robi mi się ich 24 Patrze na ustawienia pulpitów a tam jak byk zaznaczone jedynie dwa. Jak zmniejsze ich ilość na jeden, to owszem, liczba z 24 zmiejsza mi sie... ale na 12. Wniosek jest prosty, pojawił mi się jakiś czarodziejski mnożnik 12. Ale skąd ? Gdzie ? Muszę przyznać że widok prostopadłościanu o dwustau ścianach jest dość intrygujący, ale w zastosowaniu mało praktyczny. Może ktoś wie co jest zwalone ? Albo gdzie szukać przyczyny ? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi