arcapone Napisano Wrzesień 10, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 10, 2004 :lammer: Od trzech tygodni jestem uzytkownikiem FC1 , po tym jak ostatecznie pożegnałem się z WinXP. Dodam , że w (_linux'ie_ → Linuksie) ORT jestem kompletnie zielony, chociaż przy okazji mojego kłopotu wiele się już nauczyłem O co chodzi : nie mogę skonfigurować neostrady pod linuxem, najpierw próbowałem z modemem sagemfast800 i , potem ktoś mi poradził żebym wymienił modem na speedtouch'a Thompsona i też mi się nie udaje.... Jesli chodzi o instrukcję z płyty neo, to nie mam pojęcia , gdzie u siebie znaleźć żródła kernela, a bez tego nie mogę dalej kontynuować. POMOCY ! Z adsl-setup i z graficznej konfiguracji internetu nie zaskakuje. Co ciekawe, cały czas na obydwu modemach świecą się obydwie lampki, tak jakby komp był w sieci. Liczę na Waszą pomoc, najlepiej w trybie ,, dla debila " . Pozdrawiam Serdecznie, Z Góry Dzięki Za Pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Wrzesień 10, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 10, 2004 Przegląnij uważnie stronę z poradami ma witrynie głównej fedora.pl; znajdziesz tam informacje, jak zainstalować Twój modem. Jeśli szukasz źródeł kernel'a to wpisz w linii komend whereis kernel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi