Meczuch Napisano Wrzesień 10, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 10, 2004 Witam wszystkich uzytkownikow Mam zainstaloway FC1 Mozila v.1.4.1.18 Procesor Duron 750Mhz 512MB ram Problem polega na tym, ze po zalogowaniu i uruchomieniu mozilli nie moge wpisac nic gdy probuje wpisac z reki np www.onet.pl to czekam 3 minut zanim pojawi sie to co napisalem kiedy strone wybieram z histori laduje sie od razu tak samo jest przy logowaniu do roznych serwisow np do tego forum Pozniej to co wpisuje pojawia sie od razu, ale po wylogowaniu i ponownym zalogowaniu problem wraca Tak sie dzieje i na root i na zwyklym uzytkowniku Czy nalezy cos jeszcze skonfigurowac np :klawiature ? Dzieki za odpowiedzi Przemek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr82 Napisano Wrzesień 10, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 10, 2004 Dziwne A w innych przeglądarkach też tak jest ? Zmień przeglądarke ! Opera rulez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Wrzesień 10, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 10, 2004 Mozila v.1.4.1.18 A może by tak wymienić tę archaiczną wersję na nowszą? www.mozilla.org (eng), www.mozillapl.org (pl) i bardzo gorąco polecany przeze mnie i nie tylko www.firefox.pl (pl, możesz go też pobrać eng z angielskiej strony mozilli) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pesto Napisano Wrzesień 10, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 10, 2004 i tylko broń boże nie prubuj konquerora pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fraDiavolo Napisano Wrzesień 11, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 11, 2004 Co wy się tutaj stale czepiacie tego Konquerora? Ma takie straszne bugi, czy co? Ja używam firefoksa, ale najbardziej ze wszystkiego lubię Safari. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meczuch Napisano Wrzesień 15, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 15, 2004 objawy minely po zainstalowaniu wersji 1.7 Dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi