Kylu Napisano Luty 24, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 24, 2007 Witam . Jestem początkującym linuxowiczem :] Używam Fedora Core 4. Mam problem z myszką podpiętą pod USB. Podczas instalacji wszystko bylo ok zainstalowałem sterowniki do USB myszka chodziła. Po uruchomieniu systemu jednak myszka przestała reagować . Co zrobić żeby myszka zadzialała ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siekiera Napisano Luty 24, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 24, 2007 Opisać jaki sprzęt, mysza itp... Regulamin §4 punkt 3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kylu Napisano Luty 25, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 25, 2007 Więc sprzęt mam następujący : procek AMD Athlon dwurdzeniowy 3800+ , płyta główna MSI K9N SLI, karta graficzna GF 7300 GT, dysk Samsung 250GB Sata, monitor LG 1752S. Jeśli chodzi o nieszczęsną myszke to jest firmy Easy touch , optyczna z rolką podpięta pod USB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosi#1 Napisano Luty 25, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 25, 2007 skoro masz takego kompa to czemu nie zainstalujesz FC6?? Które według mnie jest o wiele lepsze :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kylu Napisano Luty 25, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 25, 2007 To co napisal Kosi#1 ;] nie bardzo rozwiazalo mój problem. Kosi#1 mam teraz na stanie Fedora Core 4 i nie chce mi sie sciagac 6. Pozatym jakichs ogromnych róznic chyba nie ma miedzy FC 4 a FC 6 pozdr :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scotti Napisano Marzec 8, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 8, 2007 a moze jedna znaczaca? obsluga tej myszki :f Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotreek23 Napisano Marzec 8, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 8, 2007 To co napisał Kosi#1 ;] nie bardzo rozwiązało mój problem. Kosi#1 mam teraz na stanie Fedora Core 4 i nie chce mi sie ściągac 6. Pozatym jakichś ogromnych różnic chyba nie ma między FC 4 a FC 6 pozdr :-) Mylisz sie są nowe jądra z serii 2.6.19 czyli lepsza i większa obsłua sprzętu FC 4 to trup. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Marzec 8, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 8, 2007 Pozatym jakichś ogromnych różnic chyba nie ma między FC 4 a FC 6 pozdr :-) Gdybym chcial uzyc obrazowego porownania to powiedzialbym, ze pod wzgledem bezpieczenstwa i obslugi urzadzen FC4 ma sie tak do FC6 jak win98 do XP. Sorry, ale jakos mnie to porownanie 4 z 6 rozbawilo... Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kylu Napisano Marzec 11, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 11, 2007 Jak Cie rozbawilem to sie ciesze ;] . Pójde za wasza rada i sciagne sobie FC6 . pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotreek23 Napisano Marzec 11, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 11, 2007 Jak Cie rozbawiłem to sie ciesze ;] . Pójde za waszą radą i ściągne sobie FC6 . pozdr Nic nie ściągaj dodaj repa od 6 i zrób yum upgrade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi