electro Napisano Luty 25, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 25, 2007 Chce zainstalowac na dysku : viste , xp oraz fc6. Moje pytania : - czy systemy te instalowac na partycjach podstawowych? - w jakiej kolejnosci je instalowac? Ja mysle je zainstalowac w takiej kolejnosci: 1. xp - na dysku D: 2. vista - C: 3. fc6 - E: i swap F: - w jaki sposob podczas instalacji fc6 dodac do gruba systemy windows - jakie opcje wybrac - jakie oznaczenie partycji dodac ? ( mam dysk sata ) Prosze o pomoc bede bardzo wdzeczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponury Napisano Luty 25, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 25, 2007 - w jakiej kolejnosci je instalowac? Ja mysle je zainstalowac w takiej kolejnosci: 1. xp - na dysku D: 2. vista - C: 3. fc6 - E: i swap F: Znaczy na partycji C:|D:|E:? Nie wiem jak reszta ale ja bym jeszcze starał się gdzieś upchnąć /boot i to raczej na podstawowej i nawet przed FC6. Prosze o pomoc bede bardzo wdzeczny Oj uważaj bo jeszcze ktoś będzie chciał tą "wdzięczność" egzekwować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi