Atom Napisano Marzec 2, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 2, 2007 Na poczatku oznajmie ze przeszukalem forum z góry na dól. Mój problem wyglada tak: Mam windowsa XP zainstalowanego. Instaluje Frdore 6 64bit na dvd i instalacja przebiega be problemów gruba zainstalowalem w mbr tak jak powinno byc. Po zakonczeniu instalacji system sie resetuje i wyskakuje mi napis GRUB i mruga kursor. Po za tym nic innego niem nic sie nieda wpisac nic nie dziala jednym slowem komp wisi. To jest pierwsze moje starcie z fedora dlatego prosze mnie nie odsylac do www.google.pl. Z góry dzieki i pozdro Prosze o szybka odpowiedz poniewaz bardzo mi zalezy a nie wiem co zrobic. Jest mi to niezmiernie potrzebne jezeli ktos wie jak sie z tym uporac to prosze o odpowiedz [Edytowne przez WalDo]: Na przyszlosc nie pisz nowego postu pod swoim wlasnym - korzystaj z edycji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotreek23 Napisano Marzec 3, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 3, 2007 Jaki masz procesor w kompie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Atom Napisano Marzec 3, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 3, 2007 AMD 3000+ 64bity To jak wiecie co sie stalo czy mam porzucic ta dystrybucje i uznac ja z nieudana i przejsc na inna lepsza ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi