brayan20 Napisano Marzec 3, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 3, 2007 :angry:Witam.Mam do was bardzo wielką prozbe,od jakiegos czasu nie moge zainstalować sterów do grafiki prubowałem na wszystkie sposoby:(i nic...Postawiłem swieżego windowsa(xp)jakieś 7 razy.Zamiast mojej karty wyswietla VgaSave a wszystkie informacje o karcie sa niedostepne,mam dobry sterownik(SuperSavage/IXC16)(xp) już wymiękam przy tym.Instaluje chyba z 50 raz a tu nic zainstaluje go ale pc nie reaguje na ten ster:((_niemam_ → nie mam) ORT odświeżania..Na laptopie nie da sie pracowac a co dopiero w coszagrać.Jeśli ktos coś wie lub miał podobny probllem to prosze niech sie odezwie gg:7515633.Z góry dzieki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adios Napisano Marzec 3, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 3, 2007 1) Przeczytaj Regulamin forum 2) Nie odpowiada się prywatnie, od tego jest forum. 3) To jest forum dotyczące dystrybucji linuksa o nazwie Fedora, a nie windows XP 4) Jeżeli już zgłaszasz takie pytanie napisz je w sekcji No Name, albo inne dystrybucje 5) Nikt nie jest jasnowidzem, miło by było zobaczyć jakąś specyfikacje techniczną laptopa, dokładną nazwę chipu graficznego 6) Twoja karta graficzna nazywa się S3 SuperSavage/IXC, więc spróbuj z tymi sterownikami: http://drivers.s3graphics.com/en/download/...wxp2ks3logo.zip 7) Podziękuj, że nie zostałeś ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brayan20 Napisano Marzec 3, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 3, 2007 Dzieki i przepraszam... Jestem tu nowy,tylko tak moge sie usprawiedliwic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brayan20 Napisano Marzec 3, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 3, 2007 Wiem ze zawaliłem..ale chciałnym podziekować ponieważ link który mi podałes okazał sie super i wszystko działa,dziekuje i bardzo przepraszam,nastepnym razem dokładniej przestudiuje regulamin... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi