MC' Napisano Marzec 8, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 8, 2007 Witam, tak jak w temacie interesuje mnie sposób generacji szkieletu pliku *.cpp na podstwaie pliku *.h . Tzn jeśli w h mam klasę z metodami to chciałbym aby w cpp automatycznie mi to wygenerowało szkielet pliku cpp z nie wypełnionymi metodami ale już napisanymi tak aby mogła mi się całość zkompilować. Z góry dzięki za wszelkie wskazówki Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ci Napisano Marzec 14, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 14, 2007 Hmm w zasadzie to mozna byloby sobie napisac jakis programik nawet, ktory by cos takiego robil - tylko po co? O ile uzywasz jakiegos srodowiska programistycznego tworzac nowa metodę klasy jest ona wpisywana zarowno w naglowku jak i implementacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sanczo Napisano Marzec 16, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 16, 2007 Takie rzeczy to tylko w Erze A tak serio to moze zainteresuj sie UML, a konkretniej Rational Rose i inżynierią do przodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej Orkan Napisano Marzec 16, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 16, 2007 Witam, tak jak w temacie interesuje mnie sposób generacji szkieletu pliku *.cpp na podstwaie pliku *.h . Tzn jeśli w h mam klasę z metodami to chciałbym aby w cpp automatycznie mi to wygenerowało szkielet pliku cpp z nie wypełnionymi metodami ale już napisanymi tak aby mogła mi się całość zkompilować. Z góry dzięki za wszelkie wskazówki Pozdrawiam W Perlu do napisania w godzinkę. Lub dwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi