homik Napisano Marzec 9, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 9, 2007 Witam Włączyłem sobie pierwszy raz ET pod Linem, zdziwiony, bo filmik początkowy nieźle ciął, ale potem raczej w porządku. Pakuję się na serwer, a tam mapa ładuje mi się, tylko, że połowa tekstur sie nie wyświetla! Czarne plamy! Nic nie ma. Część się wyświetla, ale strasznie dziwnie to wygląda. Wiecie może co jest przyczyną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xylometazol Napisano Marzec 18, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 18, 2007 Witam Włączyłem sobie pierwszy raz ET pod Linem, zdziwiony, bo filmik początkowy nieźle ciął, ale potem raczej w porządku. Pakuję się na serwer, a tam mapa ładuje mi się, tylko, że połowa tekstur sie nie wyświetla! Czarne plamy! Nic nie ma. Część się wyświetla, ale strasznie dziwnie to wygląda. Wiecie może co jest przyczyną? Błąd instalacji Polecam reinstall Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam Ch. Napisano Kwiecień 9, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 9, 2007 Witam. Co do przycinających się filmików polecam uruchomić z konsoli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi