petro Napisano Marzec 9, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 9, 2007 Warto instalować Fedorę 5 lub Auroxa 10.2 na laptopie o następujących parametrach:? Procesor: Pentium III 850 MHz Pamięc: 128 MB HDD: partycja przeznaczona na instalację (_linuxa_ → Linuksa) ORT to 10GB System używany byłby głównie do przeglądania internetu i programowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponury Napisano Marzec 9, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 9, 2007 tych wersji na pewno nie, ale juz FC6 gdybys tylko wywalil gnoma i dal np Xfce, dlaczego nie.. moze zainteresuje cie Xubuntu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
petro Napisano Marzec 9, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 9, 2007 A dlaczego nie? Za mało pamięci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponury Napisano Marzec 9, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 9, 2007 Dlaczego nie FC5 i A10.2, bo w przypadku pierwszym mamy FC6, a w drugim bo to coś już nie istnieje. Szukaj jakieś lekkiej dystrybucji z góra Xfce na pokładnie, jak się upierasz przy FC to minimalna instalacja i doinstalowanie wszystkiego samemu, ale to tyle dłubania... Przynajmniej tak mi się to widzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucider Napisano Marzec 10, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 10, 2007 Obok mnie stoi komputer z podobnymi parametrami, tylko ma dwa razy mniej ramu, jest zainstalowany na nim Aurox 11 i działa wszystko jak należy Fedory zainstalować nie mogłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi