NX_Turbospeed Napisano Marzec 9, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 9, 2007 Witam. Mam problem. Wszystko mi już ładnie śmiga, lecz denerwuje mnie jedna rzecz. Mianowicie, po ok. 30min grania w cokolwiek gra zaczyna strasznie mulić. Jest wtedy po 4-8 fps. Musze wtedy zrestartować X-y bo inaczej se dalej nie pogram Pozdrawiam, NX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponury Napisano Marzec 9, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 9, 2007 Jak napiszę że zaraz dostaniesz burę od moderatorów to może ktoś ci pomoże. Jednak fakt faktem że bura cie się należy za zbyt lakoniczy opis sytuacji, przynajmniej mogłeś podać jaki masz sprzęt, jakie gry, a może nawet do logów z x.org mogłeś się dokopać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NX_Turbospeed Napisano Marzec 10, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 10, 2007 nVidia GeForce 7600 GT, Counter Strike 1.6, Counter Strike: Source, ioQuake3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekjs Napisano Marzec 10, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 10, 2007 Ja się nie znam, ale może wtedy się jakiś proces systemowy włącza? np. prelink i dlatego tak muli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NX_Turbospeed Napisano Marzec 10, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 10, 2007 Hmm...(_niewiem_ → nie wiem) ORT...Przeinstalowywalem wszystko, stery od graficznej, gry, wine itd. i nadal tak sie dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Marzec 10, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 10, 2007 Jak się zatnie to zapuść na konsoli top. Jeżeli znajdziesz tam prelinka/updatedb to musisz przeczekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NX_Turbospeed Napisano Marzec 10, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 10, 2007 Nie ma tam nic takiego. Moze to: yum-updatesd? //Dobra, już sobie poradziłem. Po prostu jak sie zacznie wieszac to zabijam yum-updatesd i wszystko smiga. Pzdr. NX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi