m@rtinez Napisano Wrzesień 11, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 11, 2004 Witam!! Pytanko mam następujące. Jak usunąć AutoRuN'a?? Problem wygląda następująco. Domyślnie mam ustawione KDE więc jak się zaloguje to kulturalnie się odpala (nawet w miarę szybko muszę zaznaczyć ) Schody pojawiają się jak przypadkiem mam jakąś płytę w napędzie. Wspomniany programik zaczyna rzęźić nie miłosiernie i zanim w swej łaskawości pokaże mi zawartość płytki to mija dobre kilka minut. Próbowałem wywalić dziada, ale bezskutecznie Podejrzewam, że to pakiet musibyć. Proszę po podpowiedź, ewentualnie o potwierdzenie albo jedno i drugie. Z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuja Napisano Wrzesień 11, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 11, 2004 może apt-get remove autorun ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danveld Napisano Wrzesień 11, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 11, 2004 musisz wyczyścić plik ~/.kde/Autorun/Autorun.desktop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m@rtinez Napisano Wrzesień 15, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 15, 2004 wystarczyło w sumie "zahashować" wszystkie linie (co muszę przyznać zajęło mi chwilkę) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi