Ponury Napisano Wrzesień 12, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 12, 2004 Jest jakiś sposób na ominięcie zabezpieczenia kopiowania płyt? Na nero ładnie wszystko szło tylko K3b ma jakieś z tym problemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dwafafiki Napisano Wrzesień 14, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 14, 2004 nooo skoro uruchomiles nero pod linuxem to dlaczego uzywasz k3b ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponury Napisano Wrzesień 15, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 15, 2004 Trafiłeś na mój bardzo dobry dzień z tą odpowiedzią więc ja teraz tobie odpowiem. 1. gdzie jest napisane że odpaliłem nero pod linuxem 2. bo K3b jest darmowy a nero nie 3. udało mi się odpalić nero pod linuxem bo już dosyć mam K3b 4. już dosyć mam całego (_linuxa_ → Linuksa) ORT teraz nawet open ofice mi się nie odpala i zawale przez to termin więc ja już diękuje PS no i cały pasek zadań mi zrobił zwis, pięknie po prostu pięknie. Od 2 tygodni nic nie instalowałem a tu zwis za zwisem jak w windowsie, tylko tam wiedziałbym co robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
von Napisano Wrzesień 16, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 16, 2004 Trafiłeś na mój bardzo dobry dzień z tą odpowiedzią więc ja teraz tobie odpowiem. 1. gdzie jest napisane że odpaliłem nero pod linuxem 2. bo K3b jest darmowy a nero nie 3. udało mi się odpalić nero pod linuxem bo już dosyć mam K3b 4. już dosyć mam całego (_linuxa_ → Linuksa) ORT teraz nawet open ofice mi się nie odpala i zawale przez to termin więc ja już diękuje PS no i cały pasek zadań mi zrobił zwis, pięknie po prostu pięknie. Od 2 tygodni nic nie instalowałem a tu zwis za zwisem jak w windowsie, tylko tam wiedziałbym co robić. A co bys zrobil w windzie ;' ?? reinstall chyba W windzie bym ci radzil tempy sprawdzic ;l] tutaj tez moze cos blokuje KDE, Gnoma czy cokolwiek innego uzywasz w /tmp dlatego masz problem z paskiem zreszta moze masz informacje w logach co sie dzieje swoja droba ja dopiero zaczolem zabawe z k3b i narazie nie nazekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi