route Napisano Marzec 13, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 13, 2007 Witam! Mam problem podczas instalacji nfs most wanted przez wine. Po wpisaniu cd keya i zaakceptowaniu licencji pokazuje mi się ,że nie mam direct'a 9.0c.Zainstalowalem sterowniki do mojej karty (gforce 6600GT), czy musze oprocz tego cos zainstalowac,czy to jakis bug instalacji / wine? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roger_sanchez87 Napisano Marzec 13, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 13, 2007 Ja bym raczej opdalał to w cededze, w wine raczej nie pójdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
route Napisano Marzec 14, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 14, 2007 ok instaluje cedega zobacze czy to zadziała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
route Napisano Marzec 14, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 14, 2007 mam jescze jedno pytanie. w jaki sposob w cededze instaluje sie gre z kilku plyt? tzn jak juz sie instaluje gra do 25% i prosi mnie o wwlozenie plyty 2 do dysku G ja wkladam klikam ok i nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Marzec 15, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 15, 2007 Najpierw zamontuj, potem klikaj na ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
route Napisano Marzec 15, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 15, 2007 Najpierw zamontuj, potem klikaj na ok. w jaki sposob ( wiem ze cos z mount ale ogolnie to noob jestem;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz69 Napisano Marzec 15, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 15, 2007 Najpierw zamontuj, potem klikaj na ok. Nie wiem jak pod Cedega to wyglada ale pod Wine nie dalo sie odmontowac plytki podczas instalacji. Jesli dobrze pamietam to kombinowalem ze zgrywaniem plytek na dysk twardy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
route Napisano Marzec 16, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 16, 2007 najgorsze jest to ze w cedega jest taki przycisk mount ale on poprostu nie dziala;/.Widocznie dlatego ze mam copy protection test failed,szukalem na foruym i nikt jeszcze tego nie rozwiazal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi