jacques Napisano Marzec 14, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 14, 2007 Witam, mam problem z zainstalowaniem tego modemu. Przeczytałem już chyba wszystko na ten temat, jednak nigdzie nie znalazłem przewodnika co krok po kroku trzeba zrobić, żeby ten zestaw zadziałał. Mam Fedorę 6, modem zxdsl 852 (wiem, że są dwie wersje tego modemu, ja mam tę nowszą), płytę neostrady. Jestem początkującym użytkownikiem (_linuxa_ → Linuksa) ORT, dlatego nie potrafię połączyć różnych, zebranych z netu informacji w jedną całość :lammer: Czy ktoś może mi pomóc? Tu na forum znalazłem np. taki tekst: Instalacja Sterowników (zxdsl 852 + Neo) a tam fragment: "Jesli masz pecha i masz wersje z prawej strony, to tak zwana wersja nowsza (zxdsl2). Ten modem został uruchomiony dzieki dostarczonym przez tepse na plycie sterownikom unicorn, ale aby skompilować je pod nowszymi linuxami potrzebne są poprawki. Poprawione źródła, skrypt instalacyjny dla obu modemów znajdziesz na http://ubuneo.ubuntu.pl/ w źródłach programu UbuNeo. Myślę, że po pewnych modyfikacjach powinno chodzić na FC." Co to znaczy po pewnych modyfikacjach, jak je wprowadzić i co z tym zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi