Andy! Napisano Marzec 15, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 15, 2007 Witam! Jestem świeżo upieczonym userem FC6. Wczoraj wgrałem sobie Beryl'a. Już tak mam, że jak coś przewijam to robię to kółkiem w myszy. Tak tez robiłem podczas konfiguracji Beryla. No i niestety na którymś suwaku niechcący ustawilem scrollem jakąś zabójczą wartość. Wyskoczyło mi okienko z pytaniem czy zamknąć program bez przeładowania, czy z przeładowaniem. O ile dobrze pamiętam, kliknąłem, że bez... No i teraz zonk, bo na dolnym pasku mam tylko smietnik. Nie mam obok niego tych kwadracików, nie mam prostokątów z otwartymi oknami. Tylko śmietnik. Uruchamiałem ponownie kompa, wyłaczałem go i nic... Jest tak z włączonym Berylem jak i bez włączonego :/ Co mam robić ?? Używam GNOME. Pozdrawiam i czekam na odp. Andy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andy! Napisano Marzec 15, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 15, 2007 Już sobie poradziłem Można zamknąć ten temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi