sphinx Posted February 9, 2004 Report Share Posted February 9, 2004 A czy ktos kiedykolwiek korzystal z jakiejs ksiazki do (_linuxa_ → Linuksa) ORT czy tez nie...A jezeli tak to niech poda stronke gdzie ja mozna znalezc...Dziekuje... :mrgreen: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 9, 2004 Report Share Posted February 9, 2004 Nikt mi nie odpowie ?? Prosze was bardzo... :mrgreen: Link to comment Share on other sites More sharing options...
polo57 Posted February 9, 2004 Report Share Posted February 9, 2004 Podaj najpierw co Cię interesuje:administracja,dla początkujących,sieci itd Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 9, 2004 Report Share Posted February 9, 2004 Jestem poczatkujacy wiec chodzi mi o instalacje konfiguracje i obsluge systemu... :mrgreen: Link to comment Share on other sites More sharing options...
polo57 Posted February 9, 2004 Report Share Posted February 9, 2004 Poszukam i podam Ci tytuły.Tylko nie wiem czy dzisiaj zdążę,bo mam robotę.Nie martw się podaj mi na priva adres email. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
lszk Posted February 11, 2004 Report Share Posted February 11, 2004 Fajna księgarnia-> www.helion.pl naprawdę polecam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sparky Posted February 11, 2004 Report Share Posted February 11, 2004 Red Hat - biblia Ja zakupilem - 1198 stron - ponad 100 PLN - ale mysle ze sie inwestycja oplaci... Mam pelno w pdf-ach opracowan ale nie ma jak nerwowe kartkowanie spogladajac na przemian na monitor. BTW - to wydawnictwa Helion (ktore poleca moj przedmowca) sparky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darckar Posted February 11, 2004 Report Share Posted February 11, 2004 Ja polecam ksiazke pt "Poznaj Linux" z wydawnictwa Mikom http://www.mikom.pl/MPORTALX/BookDetails.a...aspx?BOOKID=196 Tansza od Bibli RedHata a opisuje w wiekszosci konsole, mnie przynajmniej poczatkowe rozdzialy bardzo pomogly ( jeszcze jej nie przeczytalem) w poruszaniu sie, zapoznaniu sie z sytemem plikow lina :-) Ale najwiecej mozna dowiedziec sie z netu, w ksiazce nie znajdzie sie praktycznych porad jak rozwiazac jakis problem, przynajmniej ja takiej ksiazki nie znam, wszedzie sa opisy, skladnie, komendy a nie gotowe przepisy co i jak w jakiej sytuacji. To jest w sieci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts