Krzysiek_84 Napisano Wrzesień 12, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 12, 2004 Tak jak w temacie mam problem z XF86Config a mianowicie podczas instalacji sterowników NVIDIA wyskakuje mi że mam zrobić update własnie XF86Config ale jak?? Bo ja (_niewiem_ → nie wiem) ORT z góry dzieki!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mynus Napisano Wrzesień 12, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 12, 2004 w Fedorce to jest plik /etc/X11/xorg.conf Tutaj<< marcYr napisał: 7.Wyedytuj plik /etc/X11/xorg.conf 8.W Section "Module" zahaszuj – Load "dri" i ewentualnie wywal jeszcze Load "GLcore " 9.potem zmień Driver "nv” na Driver "nvidia" instalowałem u kolegi według tego opisu i działą , ja sam mam radeona (wyedytowac mozesz czym chcesz, ja uzywam vima ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_84 Napisano Wrzesień 12, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 12, 2004 ok spoko tylko co znaczy zahaszuj:)) jestem nowy w tym interesie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuja Napisano Wrzesień 12, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 12, 2004 tzn. na poczatku wiersza wstaw znak # to co znajduje się po tym znaku nie jest wczytywane przez system Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi