Leviatan Napisano Marzec 17, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 17, 2007 Nie wiem czy w dobrym dzale to zmieściłem tylko Więc, mam taki problem. Niedawno instalowalem jakies kodeki bo nie mialem dzwieku w filmach, wzystko bylo ok. Restartowalem System i wyskoczyl mi taki Badziew http://img120.imageshack.us/img120/6731/obrazaqm2.png Nie mogę się tego (_wogule_ → w ogóle) ORT pozbyć. Próbowałem to coś odinstalować - bez skutku Wyłączyc to w procesach - bez skutku Kliknolem to i przekierowalo mnie do strony internetowej z programem "SpyDawn". Zainsatlowalem go i sie okazuje, że nie dzała bo trzeba za niego zapłacić. Prosze o jak najszybsza odpowiedz poniewaz co 4-5 minut wyskakuje mi ten badziw i wszystkie programy mi minimalizuje (a jesli chodzi o gry to jest naprawde w****** sprawa) Mam Windows Xp Home +Service packi i wszystkie aktualizacje. Mam Program Antywirusowy Avast i program Spywaree Terminator Wszystko z najnowszysmi aktualizacjami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosi#1 Napisano Marzec 17, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 17, 2007 chyba pomyliłeś forum... to jest forum (_linuxa_ → Linuksa) ORT FEDORA, a nie windowsa XP. Sciągnij sobie jakiegoś antispyware`a np. spybot search & destroy, ewentualnie lavasoft ad aware. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponury Napisano Marzec 17, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 17, 2007 Już dawno nie zajmowałem się Windows ale znając życie tylko reinstal systemu. Takie programy lubią głęboko wgryźć się w system, a i po odinstalowaniu zostawić parę niespodzianek. Następnym razem uważaj co robisz ze swym systemem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAREK WL. Napisano Marzec 17, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 17, 2007 I radze ci ; aby ustrzec sie takich rzeczy jak masz teraz , zaintreresuj sie linuksem Zainstaluj jakąś dystrybucje np Fedore i zobaczysz ze surfowanie po necie jest zdecydowanie bezpieczniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_szczecin Napisano Marzec 17, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 17, 2007 witam pierwsze co należy zrobić po instalacji WinZgrozy to zmontować sobie konto zwykłego usera i tak się domyślnie logować. Domyślnie jesteś na koncie administratora więc problemy są na starcie. Skoro trafiłeś na to forum zainstaluj sobie Fedore pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotreek23 Napisano Marzec 18, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 18, 2007 Znam to spysheriff ciezkie gówno do usuniecia ale nie dla nas http://www.searchengines.pl/phpbb203/index...showtopic=31936 (_z tad_ → stad) ORT SmithFraudFix powinno pomóc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj_oko Napisano Marzec 19, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 19, 2007 Pozbycie się SpySheriffa może być trudniejsze niz się wydaje, bo nie potrafią go wykurzyć nawet antyspyware'y, o Widows Live OneCare nie wspominając. Gdy zlapie się go na koncie administratora, to komplet narzedzi potrzebnych do pozbycia sie go robi sie całkiem pokaźny, bo w grę wchodza jeszcze takie zabaweczki, jak KillBox itd. Gdy SpySheriff wgryzie sie w rejestr, to kapa. a potrafi to zrobić nawet na koncie z wyłączonym RegEdit. Dlatego nie nalezy korzystać z konta Administratora, bo to się kończy katastrofą. Na koncie o ograniczonych uprawnieniach SpySheriff jest niejako w klatce, ale to nie znaczy, ze mamy z nim spokój. A tak BTW, jak juz tu jesteś - spróbuj odpalić SpySheriffa na Linuksie, albo najlepiej na Fedorze. I napisz nam, jak poszło :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XVito Napisano Marzec 19, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 19, 2007 PATRZE - SCREEN - MYŚLE - JAKIEŚ JAJA!!! Cholera, gość musi być w niezłych tarapatach skoro aż tutaj przyszedł... Kolego, jeżeli jesteś "letko zielony" z zakresu systemów (czyt. użytkowanie komputera) - a na to wskazuje, to ratowanie twojego aktualnego systemu raczej bedzie baaardzo trudne. Dobrą i (chyba) szybszą opcją dla Ciebie bedzie wyciągnięcie z szuflady płytki instalacyjnej XP,ka - oczywiście namawiam do zmiany - przy okazji czyszczenia kompa - systemu na OpenSource. A może akurat Ci się spodoba... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej Orkan Napisano Marzec 19, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 19, 2007 przecież Leviatan przyszedł tu tylko po to, żeby porobić sobie z nas jaja, dajcie sobie spokój i może ktoś odpowie na mój apel a propos docmirrora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sanczo Napisano Marzec 23, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 23, 2007 Leviatan sio !! !! Kolejna prowokacja, nie ma co karmic troll'a postami. Widac, ze jest bardzo glodny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi