DEMON Napisano Marzec 21, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 21, 2007 witam mam problem - postanowilem zaktualizowac sobie gnome do wersji 2.18 zrobilem to za pomoca yumexa - pozaznaczalem wszystko co bylo z numerkiem gnome 2.18 i dalem zeby zaktualiowal - posciagal 180 mb aktualizacji i zainstalowal - odpalilem kompa jeszcze raz no i jak sie spodziewalem cos sie zwalilo bo gnome sie laduje ale nie ma w ogole zadnych panelow - niewyswietlaja sie - mam tylko pulpit i ikonki na pulpicie wiec niemoge sie wlasciwie nnigdzie dostac - czy moze ktos wie gdzie mozna sprawdzic bledy przy odpalaniu gnome jakies logi odnosnie tego - chcial bym poszukac jakiegos bledu dlaczego mi sie niewyswietlaja panele i to rozwiazac dziekuje za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maskaz Napisano Marzec 21, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 21, 2007 prawdopodobnie brak aktualizacji pango. pm poszedl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi