@Kamills Napisano Marzec 25, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 25, 2007 Mój tata kupił grata za 700 zł na serwer WWW dla jednego użytkownika.Mam także router sieciowy (Edimax BR-6204Wg).Tata wyręczył już trochę lepszego kompa i już przestał chodzić jako router a kupił do tego Edimaxa.Musi postawić serwer z WWW dla wszystkich którzy chcą korzystać z internetu bezprzewodowego na terenie ok 100 m. Tu moje pytanie jak przekierować adres zewnętrzny na komputer a nie na router bo jak pisze zew. ip to pokazuje mi się miłe okienko z Login i Hasło.Chcę aby zamiast tego pokazywała się strona która znajduje się na tym gracie. Kamills Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adios Napisano Marzec 25, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 25, 2007 Są takie możliwości: 1) Ustawiasz strefę zdemilitaryzowaną na IP komputera (DMZ zone) 2) Przekierowywujesz konkretne porty : http://portforward.com/english/routers/por...6204WGindex.htm Tutaj znajdziesz instrukcje do dużej ilości aplikacji dla twojego routera ;-) Wszystkie emule etc można poprzekierowywać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Kamills Napisano Marzec 25, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 25, 2007 Wielkie THX szukałem tego z 1h. Kamills Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi