jjj Napisano Marzec 30, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 30, 2007 Obawiam sie, ze DOS nie zauwazy dyskow Serial-ATA :[[ Racja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotreek23 Napisano Marzec 30, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 30, 2007 Obawiam sie, ze DOS nie zauwazy dyskow Serial-ATA Pozdro A ja obstawiam że zobaczy pod warunkiem że SATA jest wbudowane w chipset MOBO.Co jest praktycznie standardem od Nforce 4. Tylko NF2 i NF3 wymagały drive-rów. Osobno ma sie sprawa z Linuksem gwoli ścisłości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olej3232 Napisano Marzec 31, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 31, 2007 Oki poradziłem sobie, choć nie do końca tak jak bym tego chciał! Na dysku nie było systemu plików więc żaden system nie widział plików. Po formacie wszystko śmiga, nie ma żadnych badsektorów. Nie wiem co mu się stało! Ważne że wszystko śmiga, szkoda tylko że dane poszły! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi