orzeszko Napisano Marzec 27, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 27, 2007 (edytowane) TWM męczarni ciąg dalszy A mianowicie - zdarzy się, że FireFox otworzy jakieś dodatkowe zewnętrzne okienko, albo używam Kadu, otwieram okno rozmowy i chcę je później zamknąć. Ale jak? Jakiś skróŧ klawiszowy? Czy mogę sobie dodać do .twmrc jakiś button do menu w stylu f.closewindow? Albo jeszcze lepiej button do okienka... EDIT: Wiem już że f.delete załatwia zamykanie okienek. Teraz - jak go dodać do górnego paska okienka? Edytowane Marzec 27, 2007 przez orzeszko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj_oko Napisano Marzec 28, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 28, 2007 Spróbuj cos zrozumieć z tego: Konfig VTWM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orzeszko Napisano Marzec 28, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 28, 2007 zaczaiłem RightTitleButton "trident" = f.menu "windowmenu" zamieniłem na RightTitleButton "trident" = f.delete "windowmenu" działa Tylko mam na pasku ikonke "?" a chciałbym mieć "X". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi