daf Napisano Marzec 28, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 28, 2007 (edytowane) witam wszystkich, mam pewien problem. otoz, kilka dni temu zaktualizowalem kernela do wersji 2.6.20-1.2307 (mam wciaz FC 5). po restarcie, podczas ladowania systemu wyswietla Uruchamianie hidd: Can't listen on HID control channel: Permission denied nie przejalem sie tym zbytnio, gdyz nie korzystam z Bluetootha. problem wiekszej wagi pojawil sie dopiero dzis. wlaczam Amarokiem jakas mp3, a tu cisza. przejrzalem wszystkimi mozliwymi programami wszystkie formaty audio oraz filmy, ale wszedzie brak dzwieku. uruchomilem wykrywanie karty dzwiekowej, karta wykryta poprawnie, probke dzwieku tez slysze. nie wiem co mam z tym zrobic. czy to moze byc zwiazane z tym kanalem HID? bardzo prosze o pomoc. pzdr, Daf problem juz rozwiazany! wystarczylo w wykrywaniu zmienic karte z CMI9880 Digital na samo CMI9880. pozdrawiam! Edytowane Marzec 28, 2007 przez daf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi