methev1 Napisano Marzec 28, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 28, 2007 Witam ! Mój problem polega na tym iż gdy chcę uruchomic fluxboxa to wyskakuje mi błąd: Twoja seja trwała krócej niż 10 sekund. Jeśli nie było to związane z własnoręcznym wylogowaniem się, może oznaczać problem z instalacją lub brak przestrzeni dyskowej. Spróbuj się zalogować przy użyciu jednej z sesji awaryjnych i sprawdz, czy możesz naprawić problem. Wyświetl szczegułów (plik ~/.xsession-errors): /etc/gdm/PreSession/Default: Registering your session with wtmp and utmp /etc/gdm/PreSession/Default: running: /usr/bin/sessreg -a -w /var/log/wtmp -u /var/run/utmp -x "/var/gdm/:0.Xservers" -h "" -l ":0" "methev" Moja wersja fluxboxa to 0.9.13-1. Szukałem juz wszędzie rozwiązania tego problemu lecz nic nie znalazłem :/ Jeżeli ktoś wie jak pozbyć się tego błędu to byłbym bardzo wdzięczny ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roger_sanchez87 Napisano Marzec 28, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 28, 2007 Może skończyło Ci się miejsce na /home? Nie tak dawno przez to przechodziłem... Inna możliwość: źle ustawione uprawnienia do plików konfiguracyjnych z fluxboxa (sprawdź na innym userze). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
methev1 Napisano Marzec 28, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 28, 2007 Problem rozwiązany zmiana użytkownika przyniosła skutek, dzięki za wszystko roger_sanchez87. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi