Tigotrios Napisano Kwiecień 7, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 7, 2007 Witam. Mam problem z internetem na FC6. W moim domu są dwa komputery. Mam także router z wbudowanym modemem, do którego oba są podłączone. Mam internet 4Mb/s. Na komputerze z którego korzystam są dwa systemy: Windows XP Home Edition SP2 i Fedora Core 6. Na Windowsie internet działa sprawnie, na Fedorze strony otwierają się kilkanaście minut lub wcale (zmienia się tylko napis w pasku tytułowym, np. na "Forum Fedora.pl (Powered by Invision Power Board)"). Zanim zainstalowałem Linuksa sprawdziłem czy internet działa na SLAX LiveCD i działał bez zarzutu. Co może być tego przyczyną? Jak to naprawić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniello Napisano Kwiecień 7, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 7, 2007 Po pierwsze to jakiej firmy jest router-modem i jakie masz do niego sterowniki ? Jeśli jest to tzw. win-modem to raczej nic nie zdziałasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tigotrios Napisano Kwiecień 7, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 7, 2007 Jest to router firmy D-Link, DSL-584T z aneksem B, jeżeli to ma jakieś znaczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi