Xrystal Napisano Kwiecień 10, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 10, 2007 mam dwie problemy .. Jestem poczatkujacym tylko gnome .. a reszta ekspertem dla KDE Nie umiem zrobic to ponizej linka : http://www.gnome-look.org/content/show.php...A?content=31098 jak to mozliwe ? ... pff ja chcialem zmienic otwierac w tym okienko .. a nie po kwadratu (otworz po nowym okienka) .. pfff gdzie jest przycisk ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feler404 Napisano Kwiecień 11, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 11, 2007 ale ladnie brzmi przekrecony polski, mam nadzieje ze ja choc w polowie pisze tak dobrze po angielsku, przyznam ze nie wiem jak ci pomóc jednak nie moglem nie odpowiedziec jedynie co moge polecic(choc to banal) to sciagniecie wszystkich pakietów do Gnom-a i ustawianie plików i programów konfiguracyjnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponury Napisano Kwiecień 11, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 11, 2007 zobacz gdesklets Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosi#1 Napisano Kwiecień 12, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 12, 2007 wątpię by chodziło o gdesklets Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xrystal Napisano Kwiecień 12, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 12, 2007 jedynie co mogę polecić(choć to banał) to ściągnięcie wszystkich pakietów do Gnom-a i ustawianie plików i programów konfiguracyjnych nom gdzie jest program konfiguracyjny dla gnome ?? i reszta opowiadaj mnie ;] he .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feler404 Napisano Kwiecień 12, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 12, 2007 Tak na szybko to znalazlem tylko: gnome-theme-manager desktop-effects gnome-ui-properties gnome-background-properties %F A co Cie tak na Gnoma wzielo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppertop Napisano Kwiecień 12, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 12, 2007 może po prostu gconf? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xrystal Napisano Kwiecień 13, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 13, 2007 thx ..trzeba to tworzyc konto dla gnome .. tylko czyste konto .. i pozniej sprobuje zainstalowac programy ze jestem w szkole :] .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi