jan_ryba Napisano Wrzesień 16, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 16, 2004 Witam Postanowiłem ze wreszcie sie o to zapytam. Zainstalowałem sobie OpenOffica. Początkowo posiadałem tylko czcionki standardowe (niestety było mało polskich) i wszystko chodziło OK. Postanowiłem jednak doinstalować czcionki ttf. I od tego czasu przy próbie przerobienia tekstu do pdf pojawiają się krzaki. Czy ktoś wie co z tym zrobić ? pozdrawiam Janusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
charon Napisano Wrzesień 16, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 16, 2004 Jeżeli używasz gnomowskiej przeglądarki do PDF, to spróbuj innej: KPDF # z KDE Acrobat Reader # szczególnie tej Tak ta z gnoma ma, że tych PDF-ów z OpenOffice nie chce czytać. Obie wyżej wymienione radzą sobie dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan_ryba Napisano Wrzesień 17, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 17, 2004 Dzieki Masz racje. Działa, a już się martwiłem że to coś się podziało z OpenOfficem. Nie wiesz czy jeszcze jakieś przeglądarki mają z nim problemy czy tylko ta z Gnoma ? pozdrawiam Janusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
perbeatus Napisano Wrzesień 17, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 17, 2004 charon ma racje. Nie wiem czemu ale gpdf jest słabiutki a szkoda. osobiście uzywam xpdf i działa świetnie natomiast gpdf nie radzi sobie z większością pdf-ów jakie mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi