DAREK WL. Napisano Kwiecień 11, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 11, 2007 Witam Przed chwila zainstalowałem wtyczke javy najnowsza wersje '1.6.0_01 . Instalowałem z binarki sciagnietej ze strony 'java.com'. Napisałem odpowiednie dowiazanie ale pomimo to Firefox nie wyswietla apletów javy np gier w 'kurniku'. A co ciekawe konqueror wyswietla aplety javy prawidłowo Dlaczego firefox nie chce wyswietlac javy , gdy zainstalowana jest najnowsza wersja tej wtyczki :?: Prosze o jakas porade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matlas Napisano Kwiecień 13, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 13, 2007 a ten test ci dziala?: http://java.com/pl/download/installed.jsp i daj weryfikacjie instalacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosi#1 Napisano Kwiecień 13, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 13, 2007 przed chwilką zainstalowałem tą samą wersję javy i zrobiłem dowiązanie: "ln -s /usr/java/jre1.6.0_01/plugin/i386/ns7/libjavaplugin_oji.so /usr/lib/mozilla/plugins" i wszystko działa poprawnie. Sprawdź czy (_napewno_ → na pewno) ORT zrobiłeś dobre dowiązanie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi