skazi Napisano Wrzesień 17, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 17, 2004 Mam pytanie od pewnego czasu wg superkaramby mam ciągły transfer ok. 20kb/s mimo że mam wyłączoną przeglądarkę i niczego nie sciągam, wcześniej gdy nic nie robiłem miałem 0kb/s. Jak mogę sprawdzić co powoduje taką sytuację? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m@rtinez Napisano Wrzesień 17, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 17, 2004 Pochwal się z łaski swojej jakie masz łącze?? Na początek proponuje sprawdzić listę procesów poleceniem: ps -A Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mynus Napisano Wrzesień 17, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 17, 2004 sprawdz programem iptraf (znajdziesz go w necie), moze jednak cos pobiera dane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemk Napisano Wrzesień 17, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 17, 2004 sprawdz programem iptraf (znajdziesz go w necie), moze jednak cos pobiera dane lub sprawdz co ma nawiazane polaczenia, z jakimi adresami. standardowa komenda: netstat -patu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi